Dembélé krijgt duidelijk signaal van FC Barcelona: 'Kunnen niet meer wachten'

Dembélé krijgt duidelijk signaal van FC Barcelona: 'Kunnen niet meer wachten'

03-01-2022 11:57
28

Het is take it or leave it voor Ousmane Dembélé, zegt FC Barcelona-CEO Mateu Alemany. De club wil het contract van de Fransman graag verlengen en wacht op antwoord op 'het laatste bod'

Dembélé houdt de gemoederen al maanden bezig bij Barcelona. Zijn salariseisen zouden dusdanig hoog zijn, dat een verlenging een lastig verhaal wordt. Alemany heeft de hoop nog niet helemaal op gegeven. "Er wordt niet meer gesproken", zegt hij op een persconferentie. "We zijn al vijf maanden met zijn agenten in gesprek."

"Ze kennen de positie van de club. We hebben veel geduld en willen graag dat hij blijft. Ze hebben een aanbieding gekregen, maar wij kunnen niet langer meer wachten. We wachten op een definitief antwoord", zegt Alemany.

Dembélé werd in de zomer van 2017 voor om en nabij de 130 miljoen euro overgenomen van Borussia Dortmund. Hij heeft zijn potentie in Barcelona nooit volledig waar kunnen maken. Mede dankzij blessureleed, maar ook privé stond Dembélé regelmatig in de spotlights. Zijn contract loopt aan het einde van het seizoen af.