Voetbal International: PSV meldt zich in Heerenveen voor Veerman

Voetbal International: PSV meldt zich in Heerenveen voor Veerman

03-01-2022 13:40 Laatste update: 13:49
354

Het spel is op de wagen: PSV mengt zich in de strijd om Joey Veerman, meldt Voetbal International. De Eindhovenaren hebben zich in Friesland gemeld.

Het is geen geheim dat ook Feyenoord op Veerman aast. De Rotterdammers zouden al twee biedingen hebben uitgebracht. Het staat niet vast hoeveel Veerman moet kosten, maar de zaakwaarnemer van de middenvelder - Fulco van Kooperen - repte over zes miljoen euro, plus een doorverkooppercentage.

Nu gaan de nummers één en drie van de Eredivisie de strijd met elkaar aan. De interesse van PSV en Feyenoord is niet helemaal nieuw: in 2021 was er ook sprake van. AZ was afgelopen zomer zeer concreet, maar beet zich ondanks een bod van vijf miljoen euro stuk op de eisen van Heerenveen.

"Er is heel veel interesse", liet Veerman vrijdag nog optekenen door de Leeuwarder Courant. "De bal ligt bij Heerenveen. Net als een halfjaar geleden. Natuurlijk was ik deze zomer even teleurgesteld toen de transfer er niet kwam. Maar aan de andere kant: ik heb zelf mijn contract bij Heerenveen getekend. Ik sta er heel ontspannen in."