Driessen juicht Feyenoord-transfer toe: 'Zou bovenaan in hiërarchie komen'

Driessen juicht Feyenoord-transfer toe: 'Zou bovenaan in hiërarchie komen'

06-01-2022 17:35
132

Feyenoord doet er goed aan om Riechedly Bazoer naar De Kuip te halen, denkt Valentijn Driessen. De chef voetbal van De Telegraaf ziet de 25-jarige libero van Vitesse als directe versterking voor het elftal van coach Arne Slot.

"Dat zou een uitstekende speler zijn voor Feyenoord. Hij komt bovenaan in de hiërarchie bij Feyenoord qua kwaliteiten", zegt Driessen over Bazoer bij Kick-Off. "Ik denk dat Feyenoord in de handen mag knijpen, als ze hem los kunnen weken. Vitesse vraagt zeker 1,5 tot 2 miljoen euro. Wil je dat betalen voor een speler die over een half jaar uit zijn contract loopt?"

"Aan de andere kant, over een half jaar kunnen ze hem misschien niet meer halen, want dan staan de clubs in de rij voor zo'n kwaliteitsspeler", vervolgt de journalist. Bazoer wordt naast Feyenoord ook in verband gebracht met PSV, Sporting Portugal en Benfica.

De Rotterdammers hadden - met hulp van externe financiers - al een fors bedrag over voor Joey Veerman, die echter voor PSV koos. "Ik vond het opmerkelijk dat Feyenoord vijf miljoen euro klaar had liggen om Joey Veerman te halen. Dat heeft Slot dan wel voor elkaar gekregen, dat er mensen opstaan om financieel een bijdrage te leveren en de selectie van kwaliteit te voorzien", aldus Driessen.