Bazoer bevestigt: 'Ik heb naast PSV ook contact gehad met Feyenoord'

Bazoer bevestigt: 'Ik heb naast PSV ook contact gehad met Feyenoord'

07-01-2022 14:42
87

Riechedly Bazoer bevestigt dat hij in de belangstelling staat van PSV en Feyenoord. Van een concreet voorstel is momenteel echter nog geen sprake, zo laat de 25-jarige libero van Vitesse weten aan de NOS.

Bazoer heeft een aflopend contract in Arnhem, maar mogelijk vertrekt hij nog deze maand. "Ik heb contact gehad met PSV. En ook met Feyenoord. Meer dan dat is het eigenlijk niet", benadrukt de oud-Ajacied tegenover de NOS. "Ik sta in de picture, als persoon is dat wel lekker. Waardering dat je het goed doet, daar ben ik blij mee. Iedereen weet dat ik een aflopend contract heb, maar ik lig nog tot het einde van het seizoen vast. We gaan het zien."

Vitesse verlangt naar verluidt zo'n twee miljoen euro voor een winterse transfer van Bazoer. Trainer Thomas Letsch ziet hem het liefst nog een halfjaar blijven, maar gunt de zesvoudig Oranje-international een stap. "Wel mooi als hij dat zegt", stelt de verdediger annex middenvelder. "Ik heb ook heel veel te danken aan de trainer en ik heb ook met hem gesproken. Hij wil me het liefst houden, maar in de voetbalwereld weet je nooit wat er gaat gebeuren en hoe snel het kan gaan."

Waar Feyenoord naarstig op zoek is naar versterking van het middenveld, lijkt er bij PSV ook centraal achterin een vacature te zijn door de blessure van André Ramalho. Bazoer werd eveneens in verband gebracht met Benfica en Sporting Portugal.