Tadic gaat in op vertrek van 'vriend' Overmars bij Ajax: 'Heb ik hem laten weten'

Tadic gaat in op vertrek van 'vriend' Overmars bij Ajax: 'Heb ik hem laten weten'

22-02-2022 09:10
213

Dusan Tadic koestert de goede herinneringen aan Marc Overmars bij Ajax. De Servische aanvoerder was in de zomer van 2018 de eerste grote aankoop van de gevallen directeur voetbalzaken, waarmee een nieuw tijdperk aanbrak in Amsterdam.

"Ik had een geweldige relatie met Marc, zoals iedere speler. Ik waardeer de goede dingen die hij heeft gedaan voor Ajax", zegt Tadic in de Volkskrant. "Natuurlijk ben ik bedroefd om wat er is gebeurd en zullen we hem missen. Het is afwachten in welke richting de club zich ontwikkelt. Gebleken is dat Ajax met de grote clubs kan meedoen, als je investeert op een goede, slimme manier."

De 33-jarige aanvaller wil Overmars niet al te hard veroordelen. "In het leven kun je mensen nooit zomaar beoordelen. Ik weet niet precies wat er is gebeurd. Ik kan alleen zeggen dat hij mijn vriend is, en dat ik er altijd voor hem zal zijn, als hij iets nodig heeft. Dat heb ik hem laten weten. Hij heeft dit team gecreëerd. Hij heeft zichzelf al veroordeeld. En alle mensen maken fouten."