Ten Hag: 'Ik ben al volop met het volgende seizoen van Ajax bezig'

Ten Hag: 'Ik ben al volop met het volgende seizoen van Ajax bezig'

02-03-2022 14:19
37

Erik ten Hag heeft de focus op dit seizoen, maar is achter de schermen ook al 'volop' bezig met het aankomende jaar. Algemeen directeur Edwin van der Sar zal door het vertrek van Marc Overmars wat meer technische zaken op zijn bordje krijgen.

Ten Hag kreeg woensdag op de persconferentie vragen over de toekomst van Ajax. "Ik ben al volop met het volgende seizoen bezig, want dat is mijn taak. Dat doe ik samen met de staf en er wordt veel gecommunieerd met Gerry Hamstra (technisch manager, red.) en de scouting."

"En nu Marc is weggevallen, gaat ook Edwin van der Sar daar een rol in spelen", zegt Ten Hag. Het is even behelpen na het vertrek van Overmars. "Voor de korte termijn hebben we het nu ingevuld, maar voor volgend seizoen zal er een andere structuur neergezet moeten worden."

Inhoudelijk wil Ten Hag niet op volgend seizoen ingaan, omdat de focus op dit seizoen ligt. "Het is niet het moment om daarover na te denken. We zitten in de finale van het seizoen en de aandacht moet daar volledig op liggen. Het thema is hoe we wedstrijden winnen."