'Ten Hag één van de toptrainers in Europa, maar nog niet over hem gesproken'

'Ten Hag één van de toptrainers in Europa, maar nog niet over hem gesproken'

06-03-2022 10:18
28

Ralf Rangnick is onder de indruk van het werk van Erik ten Hag. Volgens de Duitse interim-manager van Manchester United, die na dit seizoen verder gaat als technisch adviseur, heeft de Premier League-grootmacht echter nog niet met kandidaten gesproken.

Volgens toonaangevende Britse media is Ten Hag één van de favorieten om de nieuwe manager te worden op Old Trafford. "Ik ken hem niet persoonlijk, maar ik heb gezien hoe Ajax zich heeft ontwikkeld sinds hij daar is", zegt Rangnick tegen Sky Sports over de 52-jarige Nederlander. "Ik weet welk werk hij heeft verricht bij Bayern München. Hij is duidelijk één van de toptrainers in Europa, maar er zijn er nog een paar."

Wedden

Meer odds

"We hebben nog niet over een nieuwe manager gesproken en daarom hebben we ook nog niet over Ten Hag gesproken", gaat Rangnick verder. Onder meer Paris Saint-Germain-trainer Mauricio Pochettino geldt ook als een belangrijke kandidaat. "Ik heb wel een mening, maar meer kan ik je niet zeggen."

Ten Hag heeft nog een contract tot medio 2023 bij Ajax. Na het vertrek van directeur voetbalzaken Marc Overmars is echter ook de toekomst van de trainer voer voor discussie.