Winteraanwinst van AZ is 'klaar om ieders ongelijk te bewijzen'

Winteraanwinst van AZ is 'klaar om ieders ongelijk te bewijzen'

10-03-2022 12:15
28

Kamal Sowah is klaar om ieders ongelijk te bweijzen, zegt zijn zaakwaarnemer Peter Milis. Club Brugge telde afgelopen zomer een recordbedrag van negen miljoen euro neer voor de AZ-huurling, maar een doorbraak in België bleef uit.

Ook bij AZ moet Sowah het vooralsnog doen met invalbeurten. "Hij vecht al heel zijn leven tegen twijfels", zegt Milis tegen Het Laatste Nieuws. "Tot dusver is dit seizoen geen geschenk geweest, want eigenlijk is Kamal helemaal geen winger. Club Brugge heeft hem ooit als vleugelspeler gehaald 'om dan later op het middenveld terecht te komen', klonk het tijdens de contractonderhandelingen."

Milis stelt dat de voetbalwereld het beste van Sowah nog niet gezien heeft. "Eén iets geldt voor hem veel meer dan voor andere spelers: als je zegt dat-ie iets niet kan, dan zou hij zijn nek breken om het tegendeel te bewijzen."

"Als je iets terugkrijgt dat ze van je hebben afgenomen, dan laat je dat alvast geen tweede keer afnemen. Met die ingesteldheid zal Kamal straks naar Brugge terugkeren. Klaar om ieders ongelijk te bewijzen", besluit hij.