Telegraaf speculeert over vertrek Ten Hag: 'Geen echte stem in komst Huntelaar'

Telegraaf speculeert over vertrek Ten Hag: 'Geen echte stem in komst Huntelaar'

14-03-2022 20:19
82

Verloren zoon Klaas-Jan Huntelaar gaat samen met technisch manager Gerry Hamstra en trainer Erik ten Hag het technisch beleid van Ajax uitstippelen, maar Mike Verweij vraagt zich af hoe lang laatstgenoemde nog blijft. Volgens de clubwatcher van De Telegraaf is Ten Hag niet betrokken bij de rentree van Huntelaar.

Ajax ziet in de oud-spits een toekomstige directeur voetbalzaken en had al langere tijd contact met hem, liet de club zondag in zijn persverklaring weten. "Hier is hij niet in gekend", vertelt Verweij echter over Ten Hag, in de Kick-Off Voetbalpodcast van De Telegraaf. "Of hij is wel geïnformeerd of ze hebben het er heel kort over gehad. Maar hij had geen echte stem. En dat zou toch wel kunnen impliceren dat hij toch nog steeds aanstuurt op een vertrek na dit seizoen."

Ten Hag ligt nog één seizoen vast en is in het geruchtencircuit al aan onder meer Manchester United en Paris Saint-Germain gelinkt. Of hij zijn contract bij Ajax gaat uitdienen, vraagt Verweij zich dan ook af. "Het lijkt me wel dat je inspraak wil hebben in de technische mensen die erbij komen." Collega Valentijn Driessen valt hem bij. "Dan gaat de leiding van Ajax er waarschijnlijk toch van uit dat hij vertrekt na dit seizoen."