Eerste reactie Fraser: Kan ook zijn om mijn spullen in te leveren. Ik zeg niks

Eerste reactie Fraser: "Kan ook zijn om mijn spullen in te leveren. Ik zeg niks"

24-04-2022 21:47 Laatste update: 21:52
59

Henk Fraser vertrekt zondagavond bij Sparta, dat het afscheid van zijn trainer nog wel moet bevestigen. In gesprek met RTV Rijnmond reageert Fraser voor het eerst.

Sparta verloor vrijdagavond van FC Twente en staat laatste in de Eredivisie, met nog vier speelrondes voor de boeg. Zondagavond sijpelde het nieuws door dat Fraser – volgend seizoen werkzaam bij FC Utrecht – zelf opstapte, omdat Sparta niet verder wilde met zijn assistent Aleksandar Rankovic.

Tegenover RTV Rijnmond reageert Fraser voor het eerst en lijkt hij tussen neus en lippen door zijn vertrek te bevestigen. "Ik ga morgen (maandag, red.) gewoon naar de club. Maar ja, dat kan ook zijn om mijn spullen in te leveren. Ik zeg niks."

Sparta heeft nu nog de wedstrijden tegen AZ, FC Groningen, PEC Zwolle en Heracles Almelo en eventueel de play-offs om promotie en degradatie voor de boeg, waarin het lijfsbehoud veilig moet zien te stellen. De achterstand op nummer zestien PEC Zwolle en nummer zeventien Willem II is één punt, terwijl nummer vijftien RKC Waalwijk op drie punten staat.