Update: Goed nieuws voor Feyenoord en de fans: Franse autoriteiten gaan akkoord

Update: Goed nieuws voor Feyenoord en de fans: Franse autoriteiten gaan akkoord

26-04-2022 14:08
71

Feyenoord mag supporters meenemen naar Marseille. Dat hebben de lokale instanties volgens 1908 definitief besloten. Het betekent dat de Stadionclub door ruim drieduizend fans ondersteund kan worden.

Er heerste twijfel bij de lokale autoriteiten over het al dan niet toelaten van fans van Feyenoord in de Franse havenstad. Rond de afgelopen Europese duels van Olympique Marseille waren er al genoeg problemen, maar het doorgaans betrouwbare 1908.nl heeft te kennen gegeven dat het zeker is dat de Rotterdamse aanhang naar het zuiden van Frankrijk af mag reizen.

Er is op donderdag 5 mei plaats voor 3250 fans van Feyenoord in het bezoekersvak van het imposante Stade Vélodrome, dat in totaal een capaciteit heeft van ruim zestigduizend. De Stadionclub zal naar verluidt snel met informatie komen over de kaartverkoop, die dinsdag nog zal beginnen. Deze donderdag wordt de heenwedstrijd in een stijf uitverkochte Kuip gespeeld.

Update: Feyenoord kan in Marseille gesteund worden door een vol uitvak, bevestigt de club op de officiële kanalen. De Rotterdammers melden dat er 3.245 kaarten beschikbaar zijn gesteld voor fans die de return in Stade Vélodrome willen bijwonen. Feyenoord speelt aanstaande donderdag eerst thuis tegen de Fransen. Op 5 mei staat de terugwedstrijd op het programma.