Groen licht uit Eindhoven: Teze tekent nieuw PSV-contract op 'droomdag'

Groen licht uit Eindhoven: Teze tekent nieuw PSV-contract op 'droomdag'

27 mei - 20:12 Laatste update: 27 mei - 20:12
104

PSV heeft de contractverlenging van Jordan Teze wereldkundig gemaakt. De verdediger heeft zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis en ligt nu vast tot medio 2025.

Inmiddels is de 22-jarige mandekker alweer bezig aan zijn zestiende jaargang in Eindhoven. "Ik teken vandaag (vrijdag, red.) voor de vierde keer een contract bij PSV. Ik voel mezelf heel erg verbonden met deze club", reageert Teze via het clubkanaal. "Als jonge jongen kwam ik hier binnen en ik voelde mezelf al snel thuis. Ik ben heel dankbaar voor hetgeen ik hier tot op heden allemaal heb meegemaakt."

De vrijdag werd sowieso een dag om nooit te vergeten. De PSV-basisspeler werd door Louis van Gaal opgenomen in de definitieve selectie van het Nederlands elftal. Dat is voor het eerst in zijn loopbaan. "Het is eigenlijk niet te bevatten. Ik heb de afgelopen maanden keihard gewerkt om een oproep te verdienen voor Oranje."

"Als klap op de vuurpijl mag ik nu ook nog eens een vernieuwd contract tekenen bij PSV. Een mooiere dag is nauwelijks denkbaar", besluit Teze. Technisch directeur John de Jong is maar wat blij met het nieuwe contract van de mandekker. "De afgelopen twee seizoenen was hij basisspeler. Dat heeft hij heel goed gedaan. Het heeft geleid tot een oproep voor het Nederlands Elftal. Jordan heeft de potentie om zichzelf en de ploeg naar een hoger niveau door te ontwikkelen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Beluister de nieuwste aflevering van #DoneDeal hier in zijn geheel via Spotify!