Kruys is onderweg, Willem Janssen haalt ook alvast eerste speler naar VVV-Venlo

Kruys is onderweg, Willem Janssen haalt ook alvast eerste speler naar VVV-Venlo

10-06-2022 15:52
14

De eerste contouren van het VVV-Venlo van 2022/2023 worden zichtbaar. Robert Klaasen komt over van provinciegenoot Roda JC en heeft zich voor twee seizoenen aan de Noord-Limburgers verbonden.

Kersvers technisch manager Willem Janssen haalde oud-ploeggenoot Ferry de Regt al terug als teammanager en heeft nu dus ook een eerste speler binnengehaald. Klaasen – voorheen actief bij KV Kortrijk, Sparta en De Graafschap – heeft na drie jaar Roda JC besloten om zijn carrière in De Koel voort te zetten. "De mogelijkheden die ik binnen VVV-Venlo zie, hebben mij doen besluiten om hier te tekenen. Vanaf het eerste contact heb ik een warm gevoel bij de club gekregen. Dat heeft voor mij de doorslag gegeven", laat hij weten aan de clubkanalen.

Klaasen stond ook in de belangstelling van andere clubs, benadrukt Janssen, maar moet leiding gaan geven aan het middenveld van VVV. Hij is dus de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen, nadat AZ-verdediger Sem Dirks al definitief is overgenomen na zijn verhuurperiode in de tweede seizoenshelft. VVV staat ook op het punt om een nieuwe trainer aan te stellen: Rick Kruys zal de onlangs vertrokken Jos Luhukay opvolgen.