'Dessers kan Champions League in: Servische kampioen geïnteresseerd in spits'

'Dessers kan Champions League in: Servische kampioen geïnteresseerd in spits'

15-07-2022 09:34 Laatste update: 10:33
22

Cyriel Dessers werd uiteindelijk niet overgenomen door Feyenoord en traint weer mee bij KRC Genk. De Belgische spits wordt echter op de voet gevolgd door Rode Ster Belgrado, meldt onder meer Republika.

Dessers werd het afgelopen seizoen in Rotterdam bestempeld tot 'Mister Conference League' vanwege zijn tien treffers in het nieuwe Europese toernooi. Feyenoord bereikte de finale en daardoor bleven meerdere spelers niet onopgemerkt: Luis Sinisterra verliet de club voor een recordbedrag en vertrok naar Leeds United, terwijl Tyrell Malacia onlangs de overstap naar Manchester United maakte. 

Rode Ster werd het afgelopen seizoen kampioen van Servië en mag dus meedoen aan de voorrondes van de Champions League. KRC Genk speelt het komende seizoen geen Europees voetbal en daarmee heeft de Servische club een streepje voor op de huidige club van Dessers. 

Feyenoord kon het afgelopen seizoen de koopoptie van Dessers lichten voor vier miljoen euro, maar besloot uiteindelijk dit niet te doen. Bij KRC Genk loopt het contract van Dessers nog tot de zomer van 2024. Vorige week zei Dessers nog dat de deur naar Feyenoord "niet helemaal dicht" was.