Balende Veerman heeft boodschap voor PSV-fans: 'Ik verwacht minimaal hetzelfde'

Balende Veerman heeft boodschap voor PSV-fans: 'Ik verwacht minimaal hetzelfde'

16 augustus - 23:30 Laatste update: 23:57
74

Het gelijkspel doet Joey Veerman een beetje pijn, maar de middenvelder heeft er alle vertrouwen in dat PSV in de return gaat afrekenen met Rangers FC. Veerman vindt echter dat de Eindhovenaren op Ibrox ook al als winnaar van het veld moesten stappen.

PSV speelde met 2-2 gelijk tegen Rangers, waardoor alles nog mogelijk is in de strijd om een Champions League-ticket. "Als je kijkt naar de kansen die we hadden, moesten we hier misschien wel winnen", zegt Veerman voor de camera van RTL. "Het doet dus wel een beetje pijn, ja. Uiteindelijk hebben we niet verloren."

"We komen wel knullig met 2-1 achter. We nemen een goed resultaat mee, maar je krijgt toch het gevoel alsof we het eerder konden beslissen", gaat Veerman verder. "Welk gevoel nu overheerst? Dat we ze volgende week gaan pakken."

De creatieveling verwacht een goede sfeer in het Philips Stadion, al was hij ook onder de indruk van de ambiance in Glasgow. "We hebben de sfeer in ons stadion gezien tegen Monaco. De sfeer was hier ook heel mooi. Het doet gewoon een beetje pijn aan je oren als ze allemaal gaan schreeuwen. Dat is wel mooi om mee te maken. Ik verwacht volgende week minimaal hetzelfde lawaai."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie