'Manchester United gaat met tweede bod op Antony dik over de 80 miljoen euro heen'

'Manchester United gaat met tweede bod op Antony dik over de 80 miljoen euro heen'

22-08-2022 17:51
346

Antony staat in de nadrukkelijke belangstelling van Manchester United en de Engelsen zijn op dit moment bezig met een tweede bod op de buitenspeler van Ajax, meldt het Braziliaanse medium Globo Esporte. De twee aanbieding van Manchester United zou een bod van 94 miljoen euro zijn.

De Braziliaanse vleugelaanvaller is zelf inmiddels akkoord met een overstap naar Manchester United, maar Ajax is niet van plan om Antony zo maar te laten gaan. De Amsterdammers willen minimaal honderd miljoen euro zien om te praten over een overstap van de aanvaller. Een eerste bod van tachtig miljoen euro werd al afgewezen door de clubleiding van Ajax. 

Wedden

Meer odds

Daarnaast heeft trainer Alfred Schreuder aangegeven, dat hij tegen een vertrek van Antony is. "Ik wil gewoon dat Antony blijft. Ik ga er niet vanuit dat hij verkocht wordt", meldt de oefenmeester tijdens een interview na de wedstrijd tegen Sparta.

Naast Antony wil Manchester United een echte dubbelslag in de Eredivisie slaan, door ook Cody Gakpo binnen te halen. Ook de Nederlander is bijna persoonlijk akkoord met de overstap naar de ploeg van manager Erik ten Hag, maar PSV wil minimaal vijftig miljoen euro zien voor hun aanvaller. De Eindhovenaren gaan pas weer door met deze onderhandelingen na hun tweede wedstrijd tegen Rangers FC van woensdag in de voorrondes van de Champions League.