Ihattaren vervolgt individueel traject: 'Tussendoor is hij even ziek geweest'

Ihattaren vervolgt individueel traject: 'Tussendoor is hij even ziek geweest'

06-09-2022 08:05
166

Mohamed Ihattaren keert weer terug op het trainingsveld bij Ajax. Technisch directeur Gerry Hamstra verklaart dat de buitenspeler een individueel programma gaat volgen op De Toekomst.

Ihattaren is door Ajax niet ingeschreven voor de Champions League. Toch heeft Hamstra de twintigjarige spelmaker nog niet helemaal afgeschreven, zegt hij in gesprek met De Telegraaf. "De status is dat hij deze week weer individueel gaat trainen en verder is er eigenlijk niet zo veel te melden." Ihattaren pakt een op maat gemaakt programma weer op. "Tussendoor is hij even ziek geweest."

Eerder trainde Ihattaren ook al apart van de groep. Het lijkt er niet op, dat hij snel weer in aanmerking komt om aan te sluiten bij de groepstraining. Ihattaren begon voortvarend aan het nieuwe seizoen, maar raakte uit beeld, op het moment dat er naar buiten kwam dat hij banden in het criminele milieu heeft. Clubwatcher Mike Verweij liet zich maandag al uit over de situatie. "Ik denk dat Ajax gewoon afscheid van hem heeft genomen en dat er in december tegen Juventus wordt gezegd, dat de optie tot koop niet wordt gelicht."