'Ten Hag en Manchester United zetten potentiële WK-ganger Frimpong op lijstje'

'Ten Hag en Manchester United zetten potentiële WK-ganger Frimpong op lijstje'

22-10-2022 19:14
8

Jeremie Frimpong mag zich in de belangstelling verheugen van Manchester United. Met zijn goede seizoenstart bij Bayer Leverkusen heeft de 21-jarige vleugelverdediger zich in de kijker gespeeld bij de Premier League-grootmacht, meldt de Duitse tak van Sky.

Volgens Sky-journalist Florian Flettenberg zoekt United een 'high quality' rechtsback, die het team van Erik ten Hag in januari of uiterlijk volgende zomer kan versterken. Frimpong is één van de kandidaten. De Nederlander, die op jonge leeftijd naar Engeland verhuisde, heeft een interessant profiel voor de Nederlandse manager.

Wedden

Meer odds

Frimpong maakt dit seizoen veel indruk in de Bundesliga met zijn snelheid, dribbels én scorend vermogen. Met vijf doelpunten is hij zelfs de clubtopscorer van Leverkusen. De oud-speler van Celtic was zaterdag nog trefzeker in het competitieduel met VfL Wolfsburg (2-2). Bondscoach Louis van Gaal nam hem op in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal voor het WK in Qatar.

Frimpong heeft nog een contract tot medio 2025 bij Die Werkself. Hoeveel hij moet kosten, is niet duidelijk. Spaanse media brachten hem ook al in verband met Real Madrid.