Woede bij Bodö voor duel met PSV: 'Punt bereikt waarop we ons moeten uitspreken'

Woede bij Bodö voor duel met PSV: 'Punt bereikt waarop we ons moeten uitspreken'

02-11-2022 18:40 Laatste update: 18:43
48

Bodö/Glimt staat aan de vooravond van een duel met PSV, maar de Eindhovenaren zijn niet het onderwerp gesprek bij de Noorse club. Trainer Kjetil Knutsen en aanvoerder Patrick Berg hebben namelijk flink uitgehaald naar de eigen aanhang.

Bodö-linksback Brice Wembangomo wordt lastiggevallen op social media, nadat hij afgelopen weekend in de fout ging tegen Rosenborg. In aanloop naar de wedstrijd tegen PSV spreekt trainer Knutsen daar op de persconferentie schande van. "Dit is heel teleurstellend. We kunnen het gewoon niet accepteren. Daarom blijven we Brice steunen. Ik had meer verwacht van onze supporters, moet ik eerlijk zijn. Ik dacht dat ze aardiger waren."

"Wat hem overkomt, is gewoon heel erg oneerlijk", gaat Knutsen verder over zijn speler. "Ik hoop dat duidelijk wordt dat we elkaar juist moeten steunen." Berg sluit zich aan bij de woorden van zijn trainer. "Net als de coach vind ik dat we een punt hebben bereikt waarop we ons moeten uitspreken. Dit willen we niet zien van onze eigen supporters."

Voor Bodö staat er donderdag eigenlijk niets meer op het spel tegen PSV. De Noorse ploeg weet al dat het als derde eindigt in Groep A van de Europa League, waardoor het na de winterstop terugkeert in de Conference League.