'United en Arsenal willen middels huurconstructie toeslaan bij Atlético'

'United en Arsenal willen middels huurconstructie toeslaan bij Atlético'

25-12-2022 15:29 Laatste update: 16:26
25

João Félix staat op de nominatie om Atlético Madrid in januari te verlaten. Het is voor beide partijen beter om uit elkaar te gaan, aangezien de Portugees zijn onvrede binnen de club zou hebben geuit. De Madrilenen zien nog wel toekomstmuziek in Félix en denken aan een verhuurperiode.

De 23-jarige Félix kwam in 2019 voor bijna 130 miljoen euro naar Atlético, maar is daar op een zijspoor beland. Trainer Diego Simeone gebruikt hem amper meer, wat leidt tot frustraties bij de spelmaker. Los Colchoneros beseffen dat er iets moet gebeuren, al is de vraagprijs van honderd miljoen euro voor de meeste clubs te fors. Om die reden wil Atlético Félix voor een half jaar verhuren, meldt AS.

Wedden

Meer odds

Dat willen de Spanjaarden onder een aantal voorwaarden doen: de tijdelijke werkgever van Félix moet diens gehele salaris betalen, plus een huursom van negen miljoen euro betalen. Atético koestert de hoop dat de Portugees na de zomer een doorstart kan maken in Madrid.

Manchester United en Arsenal maken volgens het Spaanse medium de meeste kans om Félix te huren. United en Erik ten Hag kunnen een extra aanvaller goed gebruiken, na het vertrek van Cristiano Ronaldo.