'Mané moet serieus vrezen: Bayern dreigt kemphaan te ontslaan na incident'

'Mané moet serieus vrezen: Bayern dreigt kemphaan te ontslaan na incident'

12-04-2023 21:19
109

Sadio Mané moet rekening houden met een zware straf. Eerder op de woensdag werd bekend dat de Bayern München-aanvaller ploeggenoot Leroy Sané na de Champions League-wedstrijd tegen Manchester City (3-0) geslagen heeft.

Tijdens het duel kwam het tot een onderonsje tussen de twee kemphanen en na afloop zou het in de kleedkamer geëscaleerd zijn. Daarbij heeft Mané naar verluidt Sané in diens gezicht geslagen. De Duitse tak van Sky Sports weet dat de selectie van Bayern klaar is met Mané. Binnen de spelersgroep zou het gevoel heersen dat de Senegalees op zijn laatst na dit seizoen vertrokken is.

Wedden

Meer odds

Woensdagavond komt de clubleiding van Bayern bijeen om het incident te bespreken. Mané moet rekening houden met een boete, schorsing of in het ergste geval ontslag. 'Niets is momenteel uitgesloten', klinkt het. Op de directievloer 'borrelt' het intussen, weet Sky, dat bijval krijgt van Kicker. Bayern overweegt technisch directeur Marco Neppe uit te sluiten van de reservebank tijdens wedstrijden. De 36-jarige bestuurder zou niet goed bij zijn collega's liggen, omdat hij veelvuldig bij de vierde man klaagt en daarmee de club in diskrediet brengt.