The Telegraph: Spurs-target Arne Slot krijgt miljoenensalaris aangeboden

The Telegraph: Spurs-target Arne Slot krijgt miljoenensalaris aangeboden

16-05-2023 19:06 Laatste update: 19:15
310

Arne Slot kan een sterk verbeterd contract tekenen bij Feyenoord, zo bevestigde algemeen directeur Dennis te Kloese maandag. Volgens de Britse krant The Telegraph gaat het om een riant voorstel van drie miljoen pond per seizoen, omgerekend zo'n 3,4 miljoen euro.

Momenteel verdient Slot naar verluidt twee miljoen. De Rotterdammers willen hem echter belonen voor een ijzersterk seizoen, waarin Feyenoord voor het eerst sinds 2017 de landstitel pakte en tot de kwartfinale van de Europa League reikte. De Nederlandse kampioen wil de 44-jarige succescoach bovendien uit de handen van geïnteresseerde clubs houden. The Telegraph rept van een 'huge commitment' voor Nederlandse en Feyenoord-begrippen.

Of Slot zijn handtekening gaat zetten in De Kuip valt echter nog altijd te bezien. De bekende Britse sportjournalist Matt Law van de krant weet dat de Nederlander nog steeds één van de kandidaten is bij Tottenham. De Premier League-topclub moet wel fors in de buidel tasten: Feyenoord heeft recht op een afkoopsom van een kleine zeven miljoen euro. Ook wil Slot de volledige controle over alles wat het eerste elftal aangaat.

Volgens The Telegraph zijn Luis Enrique (clubloos), Ange Postecoglou (Celtic) en Xabi Alonso (Bayer Leverkusen) de andere opties, nu Julian Nagelsmann voorlopig is afgehaakt. Die laatste zou echter weer in beeld kunnen komen als er een technisch directeur wordt aangesteld, met wie hij goed samen denkt te kunnen werken.