PSV ontkent onenigheid over Van Nistelrooij, 'spelers willen dat Rutten blijft'

PSV ontkent onenigheid over Van Nistelrooij, 'spelers willen dat Rutten blijft'

22-05-2023 00:05
44

PSV ontkent dat spelers bij de directie hebben geklaagd over Ruud van Nistelrooij. Dat melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad zondagavond laat. Wel vinden ze dat Fred Rutten moet blijven.

PSV zegt zich niet te herkennen in de berichten over Van Nistelrooij, die er slecht op zou staan binnen de selectie. Volgens De Telegraaf hebben bepalende spelers in de week na de gewonnen bekerfinale bij algemeen directeur Marcel Brands en technisch directeur Earnest Stewart geklaagd. Van Nistelrooij zou door zijn manier van communiceren, tactische keuzes en frictie met assistenten Fred Rutten en André Ooijer voor onvrede zorgen.

'Duidelijk is dat de spelersgroep het aanstaande vertrek van André Ooijer betreurt en hoopt dat Fred Rutten ervoor kiest om PSV trouw te blijven', schrijft Voetbal International. Dát is wel uitgesproken in een gesprek tussen 'een afvaardigiging van de spelersgroep' en Stewart. Ooijer maakte al bekend dat hij aan het einde van het seizoen stopt en in Eindhoven wordt gevreesd dat Rutten zijn doorlopende contract gaat inleveren.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!