'Strategische aanval' op PSV: 'Het is een ingezonden stuk van Sjaak Swart'

'Strategische aanval' op PSV: 'Het is een ingezonden stuk van Sjaak Swart'

22-05-2023 12:38
127

Willy van de Kerkhof gelooft geen woord van de vermeende onrust binnen PSV. Volgens De Telegraaf botert het niet tussen Ruud van Nistelrooij en zijn assistenten, terwijl spelers bij de clubleiding zouden hebben geklaagd over hun hoofdtrainer.

PSV ontkent de aantijgingen. Van de Kerkhof neemt het nieuws van De Telegraaf, van huis een Amsterdamse krant, met een korreltje zout. "Het lijkt mij een strategische aanval om PSV in deze fase uit elkaar te spelen", zegt het PSV-icoon in De Willy & René Podcast van Omroep Brabant.

Wedden

Meer odds

Komende zondag staat er namelijk een Champions League-ticket op het spel voor PSV, dat aan een punt bij AZ genoeg heeft. De klachten van 'bepalende PSV'ers' over Van Nistelrooij gelooft Van de Kerkhof niet. Met een knipoog: "Ik denk dat het een ingezonden stuk van Sjaak Swart is."

PSV liet tegen sc Heerenveen een gouden kans liggen om de tweede plek in de Eredivisie veilig te stellen. "Alles ging mis", aldus Van de Kerkhof. "Gelukkig wordt het nog 3-3. maar dat was het zonder Xavi Simons zeker niet meer geworden. Van Nistelrooij zei het al: te veel topspelers zijn er op de topmomenten niet."