'PSV schrikt niet van Ajax-interesse Sambo, Lang staat open voor transfer'

'PSV schrikt niet van Ajax-interesse Sambo, Lang staat open voor transfer'

19-06-2023 08:27 Laatste update: 09:54
112

PSV is niet geschrokken van de toenadering van Ajax richting Shurandy Sambo. Volgens het Eindhovens Dagblad steekt de nummer twee van het afgelopen Eredivisie-seizoen de komende week liever energie in het afronden van inkomende transfers.

Vorige week sijpelde door dat Ajax interesse heeft in Sambo, die het voorbije seizoen onder Maurice Steijn bij Sparta Rotterdam speelde. Volgens het ED heeft PSV nog geen Amsterdams bod ontvangen. Een vraagprijs is ook niet vastgesteld: PSV mag alles vragen voor Sambo, die nog tot de zomer van 2024 in Eindhoven vastligt.

Sambo, die zich met Jong Oranje voorbereidt op het EK, stond de voorbije weken in de belangstelling van meerdere clubs. Door het EK zijn de transferperikelen stilgevallen. 'Het transferspel rond de PSV'er krijgt na het toernooi van Jong Oranje vermoedelijk verder vorm en daarbij zal ook blijken hoe concreet Ajax nou precies wilde worden', schrijft de krant.

Noa Lang
Het is geen geheim dat PSV achter Noa Lang aanzit. De 24-jarige aanvaller staat naar verluidt open voor een stap naar Eindhoven. Club Brugge zou recent nog vijftien miljoen euro voor Lang willen ontvangen, maar dat bedrag lijkt omlaag te kunnen. Ricardo Pepi moet eveneens naar PSV komen. De verwachting is dat de deal na de interlandperiode wordt rond gemaakt, tenzij Feyenoord zich nog mengt in de strijd om de Amerikaanse spits.

VoetbalPrimeur sprak na afloop van het duel van Oranje met Italië (2-3) met Lang over een mogelijke overstap naar PSV. "Ik ga eerst lekker op vakantie. Daarna zien jullie wel waar ik ben en ga ik de knoop doorhakken."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!