Bosz heeft voorbereiding met PSV op het nieuwe seizoen zo goed als rond

Bosz heeft voorbereiding met PSV op het nieuwe seizoen zo goed als rond

19-06-2023 21:30 Laatste update: 21:35
46

PSV heeft de voorbereiding op het nieuwe seizoen zo goed als rond. Op 3 juli staat de eerste groepstraining onder Peter Bosz op het programma, waarna de Eindhovenaren even later een trainingskamp beleggen in Oostenrijk. 

Op 8 juli speelt PSV zijn eerste oefenwedstrijd tegen het Belgische Sint Truiden. Het duel wordt zonder publiek afgewerkt. Medio juli reist de nummer twee van afgelopen seizoen af naar Oostenrijk, waar het tot ongeveer 23 juli een trainingskamp belegt én twee oefenwedstrijden speelt, zeer waarschijnlijk tegen FC Blau-Weiß Linz en FC Augsburg. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. 

Wedden

Meer odds

Op 23 juli keert PSV terug naar Nederland om via krachtmetingen met FC Eindhoven (26 juli) en Nottingham Forest (30 juli) langzaam toe te werken naar de officiële wedstrijden. Zowel het treffen met de stadsgenoot als met de Premier League-club vindt plaats in het eigen Philips Stadion. 

Vijf dagen later staat de officiële start van het seizoen op het programma. Dan is Feyenoord de tegenstander in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Vier dagen later begint het echte werk voor PSV, met een wedstrijd in de derde voorronde van de Champions League. Daarin is Racing Genk, Panathinaikos, FK Dnipro, Sturm Graz, Servette Genève of Bracka Topola de opponent.