'Feyenoord kan Danilo na één jaar verkopen: openingsbod uit Schotland'

'Feyenoord kan Danilo na één jaar verkopen: openingsbod uit Schotland'

27-06-2023 11:02 Laatste update: 12:23
142

Feyenoord dreigt Danilo kwijt te raken. De Braziliaanse spits (24) staat in de concrete belangstelling van Rangers FC, meldt 1908 dinsdagochtend.

Rangers zou al een openingsbod hebben uitgebracht op Danilo. De onderhandelingen zijn onderweg, klinkt het. Het standpunt van Feyenoord is nog niet duidelijk. De Braziliaan kreeg het voorbije seizoen veel speelminuten in De Kuip, maar lijkt op dit moment niet meer dan een understudy voor eerste spits Santiago Gimenez.

Danilo kwam vorig jaar transfervrij over van Ajax en was goed voor veertien goals en vier assists namens Feyenoord. Hij miste geen enkele Eredivisie-wedstrijd. Zijn contract in De Kuip loopt nog drie jaar door.

Rangers is deze zomer nadrukkelijk op zoek naar nieuwe spitsen. Sam Lammers kwam al voor een slordige vier miljoen euro over van Atalanta Bergamo en ook Cyriel Dessers moest de overstap naar Glasgow maken. De Belg staat echter nog steeds onder contract bij Serie A-degradant Cremonese. Rangers start het nieuwe seizoen in de derde voorronde van de Champions League, net als PSV.