Beugelsdijk per direct weg na nul wedstrijden voor Helmond Sport in 2023

Beugelsdijk per direct weg na nul wedstrijden voor Helmond Sport in 2023

27-06-2023 11:15 Laatste update: 11:51
116

Tom Beugelsdijk heeft met onmiddellijke ingang weer een transfervrije status. Helmond Sport maakt bekend dat het contract van de 32-jarige verdediger 'in goed overleg' is ontbonden.

Beugelsdijk maakte vorig jaar met veel bombarie de overstap naar Helmond Sport, dat van plan was binnen enkele jaren te promoveren naar de Eredivisie. Na een teleurstellend seizoen, met een zestiende plek in de eindrangschikking, is de Haagse verdediger alweer vertrokken. Zijn contract liep nog twee jaar door.

In december 2022 maakte Beugelsdijk zijn laatste minuten voor Helmond Sport. Sindsdien kwijnde hij weg op de bank. Na de komst van technisch manager Jurgen Streppel en trainer Bob Peeters was er definitief geen perspectief meer voor hem in Brabant.

"Ik wil de club, de staf, de spelers en de supporters bedanken en veel succes wensen in de toekomst", laat Beugelsdijk weten in een kort statement op de clubsite. De teller stokte uiteindelijk bij dertien optredens. Het is nog niet bekend waar de ervaren verdediger zijn loopbaan vervolgt.