'United doet laatste bod en is 'heel dicht' bij vastleggen Onana'

'United doet laatste bod en is 'heel dicht' bij vastleggen Onana'

07-07-2023 19:16 Laatste update: 22:31
12

Manchester United zou heel dicht bij het vastleggen van André Onana zijn. Internazionale zal spoedig het laatste bod van The Red Devils ontvangen en de verwachting is dat de Italiaanse club daar mee akkoord gaat.

De laatste gesprekken zijn positief verlopen en Inter mag spoedig een laatste bod van United verwachten, meldt transferexpert Fabrizio Romano. De twee topclubs zijn de afgelopen dagen in vergevorderde onderhandeling over de doelman, die bij Ajax al eerder onder manager Erik ten Hag werkte. Inter zou een bedrag van 60 miljoen euro verlangen, maar het is in de lijn der verwachting dat een bod van 55 miljoen euro tot een akkoord zal leiden. 

Onana vertrok via de achterdeur bij Ajax en liet zich het afgelopen seizoen zien bij de Nerazzurri. Onana maakte onder meer indruk in de Champions League-finale, die op 10 juni met 0-1 verloren ging tegen Manchester City. Onana moet de vervanger worden van David de Gea, die op weg naar de uitgang lijkt bij United. De Spaanse doelman kon een contractverlenging tekenen tegen een sterke salarisvermindering, maar dat lijkt niet te gaan gebeuren. United is ook in de markt voor Zion Suzuki. De doelman van de Urawa Red Diamonds moet de tweede doelman gaan worden op Old Trafford. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!