Slot zag heel sterk Feyenoord: 'Zegt veel over waar wij op dit moment staan'

Slot zag heel sterk Feyenoord: 'Zegt veel over waar wij op dit moment staan'

12-07-2023 22:14
67

Arne Slot is al zeer tevreden over het huidige niveau van Feyenoord, dat woensdag ook zijn tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding wist te winnen. De regerend Eredivisie-kampioen was met 2-0 te sterk voor de Belgische topclub Club Brugge.

"Je kunt er niet waarde aan hechten om nu te zeggen of wij straks de eerste competitiewedstrijd gaan winnen of verliezen. Maar het geeft wel heel veel aan, waar wij op dit moment staan", vertelt Slot voor de camera van ESPN. "Als je zo kunt voetballen, aan de bal en zonder de bal, tegen een sterke tegenstander als Club Brugge, terwijl de internationals pas twee dagen terug zijn. Dan zegt dat heel veel over de basis die er op dit moment bij ons ligt om dit seizoen goed voor de dag te komen."

Wedden

Meer odds

Danilo en Paixão maakten de Rotterdamse doelpunten tegen Club Brugge. Ook Timon Wellenreuther wist zich te onderscheiden door twee strafschoppen te keren. "Die overtredingen waren niet heel slim, maar ik hecht er veel waarde aan om op het eerste uur terug te komen. Toen speelden zij ook nog met de beste elf. Ik vond dat wij heel sterk waren. We creëerden veel kansen en gaven heel weinig weg."