Mbappé gooit olie op het vuur en reageert op tweet van NBA-ster over recordbod

Mbappé gooit olie op het vuur en reageert op tweet van NBA-ster over recordbod

24-07-2023 21:54
99

Kylian Mbappé heeft maandagavond voor het eerst van zich laten horen sinds zijn uitsluiting bij Paris Saint-Germain. In een tweet reageert hij met lachende emoji's op een grap van NBA-ster Giannis Antetokounmpo over het recordbod van Al Hilal.

Antetokounmpo (Milwaukee Bucks) op Twitter: 'Al-Hilal, jullie kunnen mij nemen, ik lijk op Kylian Mbappé'. Niet veel later kwam er een reactie van Mbappé zelf.

Wedden

Meer odds

Sinds enkele dagen is het spel rond Mbappé op de wagen. Vrijdag kreeg hij te horen dat Paris Saint-Germain hem niet mee zou nemen op trainingskamp in Azië, omdat de Franse superster (24) al akkoord zou zijn met Real Madrid om in 2024 transfervrij de overstap te maken. Maandagochtend lekte uit dat Al Hilal een recordbod van 300 miljoen euro heeft uitgebracht. PSG wil Mbappé graag verkopen.

Mbappé kan in Saudi-Arabië voor één seizoen tekenen. In dat jaar zou hij dan 700 miljoen euro op zijn bankrekening gestort krijgen, om vervolgens naar Real Madrid alsnog te verhuizen. Het is nog onduidelijk of Mbappé in zee wil met Al Hilal. Club en speler zouden nog niet met elkaar hebben gesproken, maar volgens het Spaanse medium Relevo staat Mbappé niet te springen om een Saudische transfer.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Edwin Winkels & Daniel Reyes!