'Al Hilal zit niet stil na mislopen Mbappé en mikt nu op Serie A-topscorer'

'Al Hilal zit niet stil na mislopen Mbappé en mikt nu op Serie A-topscorer'

27-07-2023 14:28
27

Al Hilal richt na het mislopen van Kylian Mbappé de pijlen op Victor Osimhen. Dat meldt L’Équipe. De Saudi’s willen deze zomer nog een echte topspits en de Nigeriaan moet die positie nu gaan invullen.

Een afvaardiging van Al Hilal is op dit moment in Parijs. Daar probeerde de delegatie een ontmoeting met Mbappé te realiseren, maar daar ging de Fransman niet in mee. Al Hilal is daarna snel gaan doorschakelen en mikt nu op Osimhen. De Nigeriaanse centrumspits werd vorig jaar met 26 goals in 32 wedstrijden overtuigend topscorer van de Serie A. Ook pakte hij met Napoli de historische Scudetto.

Mocht Al Hilal daadwerkelijk een poging wagen voor Osimhen, dan komen ze wellicht weer Paris Saint-Germain tegen. De Saudi’s waren al akkoord met de Fransen over een transfer van Mbappé, maar hij zei dus zelf af. PSG wil ook graag nog een centrumspits van topniveau en Osimhen staat ook daar op het lijstje. De Parijzenaren hebben de Nigeriaan alleen niet als prioriteit, aangezien ze onlangs een bod hebben gedaan op Rasmus Hjolmund van Atalanta Bergamo.