'PSV stoeit op transfermarkt en mikt vooral op dure en lastig haalbare troeven'

'PSV stoeit op transfermarkt en mikt vooral op dure en lastig haalbare troeven'

30-07-2023 11:58 Laatste update: 12:02
172

PSV ondervindt momenteel moeite om grote transfers af te sluiten. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De Eindhovenaren 'willen niet te veel betalen', zo is te lezen. 

PSV is momenteel wel in gesprek met de achttienjarige middenvelder Dantaye Gilbert. Het talent uit Trinidad en Tobago maakte indruk tijdens een stage bij de beloften en lijkt aanvankelijk bij Jong PSV te gaan beginnen, mocht de transfer doorgang vinden, iets wat er volgens bronnen rondom het entourage van de speler goed uitziet. 

Wedden

Meer odds

'Verder mikt PSV op dit moment vooral op dure en lastig haalbare troeven, zo lijkt het vanaf de buitenkant', zo tekent het ED op. Earnest Stewart, technisch directeur van de club, liet afgelopen week nog weten dat er minimaal drie nieuwe spelers moeten komen. Daarbij is hij echter ook afhankelijk van andere partijen (de verkopende clubs) die niet direct meewerken. 

Zondagavond speelt PSV zijn eerstvolgende oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen. Om 18.30 uur is Premier League-club Nottingham Forest de tegenstander. Op 4 augustus begint voor trainer Peter Bosz en co. het echte werk. Dan staat het duel om de Johan Cruijff Schaal met Feyenoord op het programma.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Gill Swerts!