Ihattaren duikt op bij amateurclub: Soms komt hij, dan weer een tijdje niet

Ihattaren duikt op bij amateurclub: "Soms komt hij, dan weer een tijdje niet"

01-08-2023 10:16
105

Mohamed Ihattaren staat zo nu en dan weer op het trainingsveld met Gerald Vanenburg. De twee 'trappen een balletje', zonder verwachtingen. Vorige week maakte Juventus bekend het contract van Ihattaren te hebben verscheurd.

Ihattaren (21) wordt volgens het Algemeen Dagblad 'af en toe gespot bij COV DESTO', een amateurclub uit Vleuten. Daar staat hij op het veld met Vanenburg. De twee werkten vorig jaar een periode samen, wat uiteindelijk leidde tot de rentree van Ihattaren bij Ajax.

Wedden

Meer odds

"Maar ik ben hem nu niet aan het trainen, we maken een beetje lol, trappen een balletje, ik ben hem niet aan het helpen of zo", laat Vanenburg weten aan het AD. "Het is geen trainen, het is een potje voetballen. Soms komt hij, dan weer een tijdje niet."

Vanenburg weet niet of Ihattaren ooit nog terugkeert als (prof)voetballer. "Het belangrijkste is dat hij weer aan de gang gaat. Dat zal hij echt zelf moeten doen." Ook heeft de oud-international 'geen enkel idee' of Ihattaren in beeld is bij een andere club. Het Turkse Samsunspor werd aan de oud-speler van PSV gelinkt.

De laatste twee jaar speelde Ihattaren amper een serieuze wedstrijd. Bij Juventus verdiende hij naar verluidt 1,3 miljoen euro per jaar. De Italianen verhuurde hem zonder succes aan Sampdoria en Ajax.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Gill Swerts!