'Ziyech op weg naar de uitgang: Chelsea geeft oud-Ajacied geen rugnummer'

'Ziyech op weg naar de uitgang: Chelsea geeft oud-Ajacied geen rugnummer'

08-08-2023 12:51 Laatste update: 14:03
186

Chelsea heeft Hakim Ziyech geen rugnummer gegeven voor het nieuwe seizoen. Eerder werd de middenvelder annex aanvaller al thuisgelaten voor het trainingskamp in de Verenigde Staten en het lijkt er nu echt op dat zijn rol is uitgespeeld in Londen.

Dinsdagmiddag maakte Chelsea alle rugnummers voor het komende seizoen bekend op de clubsite. De naam van Ziyech ontbrak daarbij, waardoor een vertrek aanstaande lijkt. De Marokkaans international speelde vorig seizoen achttien wedstrijden in de Premier League. Drie jaar geleden kwam hij over van Ajax. Bij Chelsea wisselde hij zijn basisplaatsen af met voornamelijk korte invalbeurten. Ziyech kwam eerder uit voor sc Heerenveen en FC Twente. 

Wedden

Meer odds

Noni Madueke, die vorig jaar PSV verliet voor een nieuw avontuur bij Chelsea, gaat spelen met rugnummer 11. Ian Maatsen heeft rugnummer 29 gekregen. Naast Ziyech heeft ook Romelu Lukaku geen rugnummer gekregen. Chelsea-manager Mauricio Pochettino gaf eerder al aan geen plek te hebben voor de Belgische spits. Ook Callum Hudson-Odoi kreeg heeft geen nummer achterop zijn shirt gekregen.