'Sangaré kan ook naar Duitsland: Bayern opent gesprekken om clausule te activeren'

'Sangaré kan ook naar Duitsland: Bayern opent gesprekken om clausule te activeren'

10-08-2023 13:59 Laatste update: 14:51
137

Ibrahim Sangaré staat hoog op de lijst bij Bayern München. De verwachting is dat de Duitse topclub binnenkort de gesprekken gaat openen met PSV om de clausule in het contract van de Ivoriaan te lichten. Althans, dat melden Foot Mercato en Fussballtransfers.

De eerste belletjes uit Duitsland worden binnenkort verwacht en Bayern München wil gelijk ter zake komen, klinkt het. Het is duidelijk wat de Duitsers moeten betalen: Sangaré heeft een clausule in zijn contract, waardoor hij deze zomer voor 37,5 miljoen euro mag vertrekken. Nottingham Forest was eerder ook concreet geïnteresseerd, maar die deal kwam vooralsnog niet van de grond.

Wedden

Meer odds

Voor PSV is de kans dat Sangaré gaat vertrekken al een tijdje vrij groot. Trainer Peter Bosz wil de middenvelder heel graag behouden, maar technisch directeur Earnest Stewart vertelde dat de belangstelling er niet om liegt. Als de Ivoriaan PSV achter zich laat, dan gaat de deur wel verder open voor een mogelijke deal met Aster Vranckx van VfL Wolfsburg. De Belg is al weken de gedroomde opvolger van Sangaré.

Bayern krijgt in de laatste weken nog een drukke transferwindow. Zo is de club volop in onderhandeling met Tottenham Hotspur-spits Harry Kane én moet er nog een nieuwe doelman komen. Daarvoor is Kepa Arrizabalaga (Chelsea) nu de voornaamste kandidaat. Eerst was dat Gerónimo Rulli van Ajax.