'Doorbraak in Kane-onderhandelingen: transfer naar Bayern op haar na beklonken'

'Doorbraak in Kane-onderhandelingen: transfer naar Bayern op haar na beklonken'

10-08-2023 23:51 Laatste update: 23:52
46

De transfer van Harry Kane naar Bayern München lijkt er dan toch echt te gaan komen. Dat meldt Florian Plettenberg, journalist van de Duitse tak van Sky Sport. De spits van (vooralsnog) Tottenham Hotspur heeft zelf inmiddels ook zijn jawoord gegeven. 

Bayern heeft al geruime tijd interesse in Kane, wiens aanstaande overstap naar Zuid-Duitsland al weken onderwerp van gesprek is in de voetbalwereld. Nu lijkt er een doorbraak te zijn. Volgens Plettenberg is het inmiddels 'waarschijnlijker' dat de transfer doorgang vindt, dan dat Kane bij Spurs blijft. 

Wedden

Meer odds

Het management van de Engelse topspits heeft overlegd met het clubbestuur van Spurs. Die gesprekken zijn zeer 'respectvol' verlopen en duidelijk is dat hij graag de overstap maakt naar Der Rekordmeister. 'De deal staat op het punt om beklonken te worden', meldt Plettenberg. 

Zodoende lijkt de topscorer aller tijden van het nationale elftal van Engeland te vertrekken bij zijn grote liefde. Kane speelde tot op heden 434 officiële wedstrijden voor de Premier League-club. Daarin was hij goed voor 280 doelpunten en 64 assists.