Twente-trainer Oosting spreekt zich uit over target Eiting: 'Zou hier goed passen'

Twente-trainer Oosting spreekt zich uit over target Eiting: 'Zou hier goed passen'

15-08-2023 11:38
38

Joseph Oosting is van mening dat Carel Eiting goed op het middenveld van FC Twente zou passen. Over de huidige transfersituatie van de middenvelder van FC Volendam wilde de trainer niet te veel kwijt. Toch stak hij niet onder stoelen of banken dat hij Eiting een goede speler vindt.

Eiting ligt al langere tijd in de clinch met FC Volendam. De middenvelder wil zelf dolgraag naar Twente en de Tukkers waren ook bereid om 400.000 euro voor hem te betalen. Eiting dacht zelf dat hij een afspraak in zijn contract had, waardoor hij voor dat bedrag weg mocht. Volendam was het daar niet mee eens, de clubleiding wil veel meer zien voor de middenvelder en weet niets van die afspraak. Eiting meldde zich mede daardoor al meerdere keren ziek en een arbitragezaak volgt nu tussen beide partijen.

Wedden

Meer odds

Oosting wil zich absoluut niet uitlaten over die explosieve transfersituatie. "Ik hou me puur bezig met de jongens die ik nu tot mijn beschikking heb en we bereiden ons voor op de volgende wedstrijden." Toch gaf Oosting tegenover ESPN, wel even zijn mening over Eiting als voetballer. "Ik vind het een goede speler. Het is een jongen met ook een wapen. Hij zou heel goed passen in ons middenveld. Ook qua persoon, hij is een echte teamspeler."