'Ramos heroverweegt nieuwe club en kan op 37-jarige leeftijd Champions League in'

'Ramos heroverweegt nieuwe club en kan op 37-jarige leeftijd Champions League in'

30-08-2023 09:02 Laatste update: 09:08
36

Sergio Ramos overweegt toch weer om bij Galatasaray aan de slag te gaan, meldt MARCA. De transfervrije topverdediger kon eerder al naar de Turkse topclub, maar het feit dat de club zich dinsdag voor de Champions League wist te plaatsen doet hem weer twijfelen.

De Spanjaard is sinds zijn vertrek bij Paris Saint-Germain transfervrij en vindt het belangrijk om nog op het hoogste niveau aan de slag te kunnen. Ramos kreeg aanbiedingen uit Saudi-Arabië en de MLS, maar met Champions League-voetbal bij Galatasaray kan zijn voorwaarde echt ingelost worden. De Turkse topclub haalde eerder ook al grote namen als Hakim Ziyech van Chelsea en Mauro Icardi van Paris Saint-Germain.

Ramos hoeft in ieder geval niet te haasten met het zoeken van een nieuwe club. De internationale transfermarkt sluit op vrijdag 1 september, maar de Turkse en Saudische competities mogen langer spelers aantrekken. In de Süper Lig mogen teams spelers 15 september aantrekken en in de Saudi Pro League zelfs tot 20 september. Ramos heeft zijn beslissing nog niet gemaakt, maar Galatasaray zou voor hem een 'serieuze optie' zijn.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast. Vrijdag, op Deadline Day, zijn we twee keer live, om 10.00 uur en 16.00 uur!

(edited)