The Athletic: PSV ontvangt verhoogd Sangaré-bod, belangrijke rol Tottenham

The Athletic: PSV ontvangt verhoogd Sangaré-bod, belangrijke rol Tottenham

31-08-2023 17:12
68

Nottingham Forest heeft het bod op Ibrahim Sangaré verhoogd. Of PSV hem ook daadwerkelijk gaat verkopen aan The Tricky Trees, hangt volgens The Athletic af van Forest-aanvaller Brennan Johnson en het geïnteresseerde Tottenham Hotspur.

In de nacht van woensdag op donderdag werd duidelijk dat er 35 miljoen euro is geboden op Sangaré, die een afkoopclausule van 37,5 miljoen in zijn contract heeft staan. Nog steeds lopen de gesprekken tussen de Eredivisie- en Premier League-club, ook nu Nottingham Forest steeds verder richting de ontsnappingsclausule kruipt.

Achter de komst van Sangaré staat echter een gigantisch vraagteken, weet The Athletic: Tottenham Hotspur wil Brennan Johnson overnemen, maar als de club niet voldoet aan de vraagprijs van 55 miljoen euro, wordt het voor Nottingham Forest 'extreem moeilijk' om de transfersom voor Sangaré op te hoesten en binnen de Financial Fair Play-kaders te blijven.

Sangaré schijnt donderdagavond de knoop te willen doorhakken. Hij droomt van de Premier League, maar waardeert ook het Champions League-ticket dat hij woensdag binnensleepte met PSV. Bij Nottingham Forest kan de Ivoriaan aanmerkelijk meer verdienen.