'Premier League-club gaat alles op alles zetten: Sangaré in dubio, PSV wacht af'

'Premier League-club gaat alles op alles zetten: Sangaré in dubio, PSV wacht af'

01-09-2023 11:16 Laatste update: 11:24
119

Het is nog lang niet zeker dat Ibrahim Sangaré bij PSV blijft. Nottingham Forest zet volgens het Eindhovens Dagblad 'alles op alles' voor de Ivoriaan, die in dubio zit.

Nottingham Forest lijkt bereid om alsnog te voldoen aan de transferclausule van 37,5 miljoen euro in het contract van Sangaré. De bal ligt in dat geval bij de middenvelder, die droomt van de Premier League, maar aan het twijfelen is gebracht door het Champions League-ticket van PSV.

PSV-watcher Rik Elfrink meldde ook in de livestream van #DoneDeal dat er 'nog wat kan gebeuren rond Sangaré'. De kans is groot dat het Nottingham Forest wordt, of PSV. Donderdag leek de Premier League-club nog af te haken.

Mogelijk heeft de nieuwe poging uit Nottingham te maken met het naderende vertrek van Brennan Johnson. De aanvaller uit Wales is voor ruim vijftig miljoen euro onderweg naar Tottenham Hotspur. Van een done deal is nog geen sprake, maar de clubs naderen elkaar. Met het geld dat dan vrijkomt, kan Nottingham Forest Sangaré halen.