'PSV gaat all-in voor verdediger: medische keuring gepland, nog geen done deal'

'PSV gaat all-in voor verdediger: medische keuring gepland, nog geen done deal'

01-09-2023 18:05 Laatste update: 18:39
329

PSV zet in de laatste uren van de transferperiode alles op alles voor Davinson Sánchez. Dat melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. In Eindhoven staat al een medische keuring gepland, maar van een done deal is nog geen sprake.

PSV spendeerde deze zomer tientallen miljoenen aan spelers als Noa Lang, Ricardo Pepi en Jerdy Schouten, maar is nog niet klaar: de komst van een nieuwe verdediger geniet de hoogste prioriteit in het Philips Stadion. Zeno Debast (Anderlecht), César Montes (Espanyol) en Jarrad Branthwaite (Everton) komen niet, maar Sánchez staat nog wél op de nominatie om de overstap te maken.

Als de transfer doorgaat, betekent dat een hereniging tussen Sánchez en Peter Bosz. De twee werkten in het seizoen 2016/2017 met veel succes samen bij Ajax. Het leverde Sánchez een miljoenentransfer naar Tottenham Hotspur op. Daar is zijn rol nu uitgespeeld, helemaal na de komst van Micky van de Ven.

PSV wil vlak voor de transferdeadline toeslaan. Eerder werd Sánchez gelinkt aan onder meer Spartak Moskou, Stade Rennes en AS Monaco. Zij knapten naar verluidt op de vraagprijs van Spurs, die zeker vijftien miljoen euro zou bedragen. Mogelijk is die prijs inmiddels wat gezakt.