Koeman lost keepersvraagstuk op en onthult Oranje-doelman voor Griekenland

Koeman lost keepersvraagstuk op en onthult Oranje-doelman voor Griekenland

06-09-2023 14:16 Laatste update: 07-09-2023 14:03
103

Ronald Koeman kiest donderdag voor Mark Flekken op doel in de interland tegen Griekenland. Dat vertelt de bondscoach op een persconferentie. De doelman van Brentford heeft het meeste indruk gemaakt op Koeman tijdens de trainingen.

"Flekken gaat keepen ja", onthult Koeman op de eerste vragen over de keeperskwestie bij Oranje. "Omdat ik vind dat hij dat verdient. Op basis van een lange periode in vorm en fit zijn. Hij zit ook al langer bij deze groep." Flekken zit al langere tijd bij het Nederlands elftal, maar mocht desondanks niet mee naar het afgelopen WK in Qatar. Andries Noppert was daar de vaste doelman.

Wedden

Meer odds

Noppert moet dus nu genoegen nemen met een plaatsje op de bank. Al heeft Koeman nog wel mooie complimenten over voor de concurrenten van Flekken. "Andries heeft een geweldig WK gekeept, is een tijdje geblesseerd geweest. Dan maak je keuzes. Bart Verbruggen is en wordt een geweldige keeper. Later mag hij het laten zien dat hij de betere is. Hij heeft een geweldige toekomst voor zich."