Optimisme heeft overhand na zege AZ: 'Maar was zeker niet onze beste wedstrijd'

Optimisme heeft overhand na zege AZ: 'Maar was zeker niet onze beste wedstrijd'

06-10-2023 07:47
14

Jordy Clasie en Pascal Jansen zijn gematigd tevreden na de overwinning op Legia Warschau. De routinier en trainer van AZ zagen niet de beste wedstrijd van hun ploeg, maar na de zeperd van de eerste groepswedstrijd telde in eigen huis enkel de zege.

"Dit was zeker niet onze beste wedstrijd nee", beaamt Clasie na afloop van de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen Legia Warschau. "Wij legden een veel te laag tempo op de mat. Maar het belangrijkste was vandaag dat we drie punten zouden halen. Iedereen staat nu op drie punten in de poule dus we doen weer helemaal mee. Ik had er wel een goed gevoel over. We kwamen niet in de problemen en hebben in het laatste half uur weinig weggegeven."

Wedden

Meer odds

Mayckel Lahdo kreeg namens AZ een rode kaart in de tweede helft. Zijn trainer kan hem dat alleen niet echt kwalijk nemen. "Het been van hem was heel hoog, maar die rode kaart was echt totaal ongelukkig. Ik moet de ploeg wel een groot compliment geven hoe ze strijd zijn blijven leveren. Ze hebben toch de overwinning veilig weten te stellen. De ploeg moest toch weer aanpassen en zich voorbereiden op eventuele wissels."