Wild gerucht uit Engeland: gehele Premier League-top houdt Timber in het vizier

Wild gerucht uit Engeland: gehele Premier League-top houdt Timber in het vizier

06-10-2023 10:22
116

Vanuit Engeland is er een spraakmakend gerucht opgedoken over Quinten Timber. Volgens 90min zou de middenvelder van Feyenoord in de gaten gehouden worden door de Engelse top. Onder andere een hereniging met zijn broer Jurriën zou binnen de mogelijkheden vallen.

Er zouden scouts van Arsenal, Tottenham Hotspur, Manchester City, Manchester United en Liverpool de middenvelder in de gaten houden. Een imposante lijst aan clubs, waarbij de eerste eruit springt. Bij Arsenal zit sinds deze zomer ook Quinten’s broer Jurriën Timber. De 22-jarige middenvelder heeft volgens het medium veel indruk gemaakt in Engeland en de nodige clubs zouden hem daarom in de gaten houden.

Naast Timber heeft ook Santiago Gimenez indruk gemaakt in Engeland met zijn seizoensstart. Volgens geruchtenenwebsite 90min is echter voor de middenvelder veruit de meeste interesse. Zo zouden buiten de Engelse clubs ook AS Monaco, Borussia Dortmund, Atlético Madrid en Napoli de middenvelder op de scoutingslijst hebben. Feyenoord haalde in de zomer van 2022 Timber voor 7,5 miljoen euro op van FC Utrecht.