'Die Hendriks is bij Ajax blijkbaar type likken naar boven, schoppen naar beneden'

'Die Hendriks is bij Ajax blijkbaar type likken naar boven, schoppen naar beneden'

09-10-2023 17:49 Laatste update: 17:56
80

Mike Verweij en Valentijn Driessen hebben met verbazing gekeken naar de eretribune van Ajax tijdens het duel met AZ. Dat vertelt het tweetal in de podcast Kick-Off van De Telegraaf. Verweij is ook nog steeds verbijsterd over de gang van zaken rond de koopzomer van Sven Mislintat.

Zo zag Verweij Maurits Hendriks op de tribune, die onder de indruk was van de aanwezigheid van Louis van Gaal. "Hendriks is blijkbaar echt een type likken naar boven en schoppen naar beneden. Je zag hem op die tribune zitten en hij hoopte alleen maar dat Van Gaal hem gedag zou zeggen. Dat kan natuurlijk echt niet."

Wedden

Meer odds

Driessen begrijpt ook niet waarom Michael van Praag al op de plek van Pier Eringa zat op de tribune. "In feite zou de rvc zich natuurlijk niet moeten laten zien, maar Van Praag die juist van de regels is die zit daar terwijl hij nog helemaal niet officieel in functie is. Iedereen weet dat dit beeld wel alleszeggend is."

Tot slot richt Verweij zich nog eens tot Mislintat. "De commissarissen die er nu zitten, dat is ook gewoon kansloos. Ik begrijp ook wel dat die mensen nu veel minder met transfers bezig zijn. Maar de taak van de rvc is natuurlijk het controleren van de directie. Maar als je erover nadenkt, als wij de leiding krijgen over De Telegraaf kunnen we ook niet alles veranderen. Ze hebben gewoon een Duitse passant de sleutels van de kluis gegeven die nooit binding met Ajax zal krijgen."