Kraay 'regelt' PSV-basisplaats in Champions League: 'Anders pak ik je Hans'

Kraay 'regelt' PSV-basisplaats in Champions League: 'Anders pak ik je Hans'

21-10-2023 22:26
10

Guus Til kan zich opmaken voor een basisplaats in het Champions League-duel van PSV met RC Lens. Dat is althans als we Hans Kraay junior mogen geloven. De ESPN-verslaggever deelt het gesprek dat hij had met Peter Bosz.

Kraay kreeg de PSV-trainer voor de wedstrijd tegen Fortuna Sittard voor de camera. "Ik vroeg waarom jij op tien speelde en hij zei dat hij dit op dit moment de beste opstelling vindt", vertelt de verslaggever aan Til. "Ik zei: betekent het dat als Guus Til goed speelt dat hij ook start tegen Lens? Toen zei hij ja."

Wedden

Meer odds

Dat nieuws verrast de aanvallende middenvelder. "Ja? Dat is nieuw voor mij, je hebt me iets nieuws verteld", reageert hij, voordat Kraay hem alvast feliciteert met zijn basisplek tegen de Franse club. "Als het niet zo is Hans, dan krijg ik je te pakken hè", lacht Til.

De vijfvoudig international maakte tegen Fortuna Sittard zijn vierde treffer van het seizoen. Hij kreeg in Limburg de voorkeur boven Malik Tillman, Isaac Babadi en Ismael Saibari. "Ik denk dat we alle vier willen spelen", stelt Til, die nog niet naar de trainer is gestapt. "Ik moet stinkend hard mijn best doen en mijn minuten afdwingen, in plaats van te gaan praten."