Feyenoord wil goud doekje voor het bloeden bij Celtic: €50 bij Rotterdamse zege!

Feyenoord wil goud doekje voor het bloeden bij Celtic: €50 bij Rotterdamse zege!

13-12-2023 17:00 Laatste update: 17:09

ADVERTORIAL - Feyenoord neemt het woensdagavond in de laatste groepswedstrijd van de Champions League op tegen Celtic. De ranglijst in de poule gaat dan wel niet meer verschuiven, maar toch staat er nog het nodige op het spel. Bookmaker Unibet heeft een mooie welkomstactie voor nieuwe spelers in petto: pak 50x je inzet bij een Rotterdamse zege!

Goud doekje voor het bloeden tegen teneergeslagen Celtic

Feyenoord is dan wel verzekerd van plek drie in de Champions League, maar toch staan er nog wat miljoenen op het spel. De Rotterdammers kunnen bij een overwinning nog 2.8 miljoen euro bijschrijven. Dat is toch een goud doekje voor het bloeden na de teleurstelling van twee weken geleden tegen Atlético Madrid.

Het zal moeten gebeuren tegen Celtic, dat een slechte generale heeft afgewerkt. De Schotten verloren voor het eerst dit seizoen in de Schotse competitie. Middenmoter Kilmarnock was afgelopen zondag met 2-1 te sterk en de Schotse media was daarna vernietigend over Celtic.

Hoe werkt de actie van Unibet?

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet. Ga naar de wedstrijd Celtic - Feyenoord en zet in op 'Wedstrijdwinnaar: Feyenoord’. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet.

Vink de boost aan die in de betslip verschijnt. De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. De maximale inleg bedraagt €1, maar minder inzetten mag natuurlijk ook! Wint Feyenoord de wedstrijd? Dan pak je maximaal €50! Wordt er verloren of gelijkgespeeld? Dan verlies je maximaal €1.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.