Opvallende PSV-aanname: 'Real? City? Thuis kan PSV van iedereen winnen'

Opvallende PSV-aanname: 'Real? City? Thuis kan PSV van iedereen winnen'

12-12-2023 12:39 Laatste update: 13:28
133

André Ooijer denkt dat PSV dit seizoen ver kan reiken in de Champions League. De voormalig verdediger stelt dat de ploeg van Peter Bosz met de huidige selectie tegen niemand kansloos is.

PSV beleeft een ijzersterk seizoen. In de competitie wonnen de Eindhovenaren alles, terwijl in de Champions League alleen uit van Arsenal werd verloren. Thuis werd er gelijkgespeeld tegen Sevilla, uit tegen RC Lens. "Thuis kan PSV van iedereen winnen", zegt Ooijer bij het Ziggo Sport-programma Rondo. In de studio wordt gevraagd of Ooijer dat ook denkt als Manchester City of Real Madrid op bezoek komt. "Ja, thuis, in eigen stadion met het publiek erachter..."

Wedden

Meer odds

"Het is overdreven gezegd: van City winnen ze wel even. Zo bedoel ik het niet", gaat Ooijer, tussen 2020 en 2023 assistent-trainer bij PSV, verder. "Wat ik wil zeggen, is dat ze thuis tegen niemand kansloos zijn." De oud-international ziet dat PSV het geluk afdwingt. "Als Nederlandse ploeg kan je een jaar hebben dat alles meezit. Dat zo'n balletje wel een keer wordt overgeschoten. Zeker thuis kan PSV het verschil maken."