'PSV in de wachtkamer: toptalent wil meer tijd om contractverlenging te overwegen'

'PSV in de wachtkamer: toptalent wil meer tijd om contractverlenging te overwegen'

16-12-2023 13:40
89

Isaac Babadi kan PSV op korte termijn nog geen uitsluitsel geven over zijn contractverlenging. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Voor de achttienjarige middenvelder zouden de financiën niet het probleem zijn, maar zijn perspectief in Eindhoven.

Voor Babadi ligt er een contract tot de zomer van 2028 klaar. Eerder kwamen er verhalen naar buiten dat hij anderhalf miljoen euro per jaar zou willen verdienen, maar die blijken niet waar. Babadi wil meer uitzicht op speeltijd op het hoogste niveau en voor hem is het de vraag of hij dat bij PSV gaat krijgen. De zaakwaarnemers van de middenvelder gaan zich nu buigen over die vraag en hebben daarom meer tijd nodig voor een beslissing.

Babadi heeft nu nog een contract tot het eind van dit seizoen en er zou genoeg interesse in de middenvelder zijn. Tal van buitenlandse clubs zouden hem volgen, specifiek uit de Premier League en de Ligue 1. Ook Feyenoord zou Babadi op de radar hebben. PSV lijkt bereid te wachten totdat de Nederlander een beslissing heeft genomen.

Begin dit seizoen maakte Babadi veel indruk en speelde hij onder andere in de Johan Cruijff Schaal een ijzersterke wedstrijd. Zijn speeltijd zakte daarna wat weg, waardoor hij nu voornamelijk op de bank plaats mag nemen bij trainer Peter Bosz.

Bekijk hieronder #DoneDeal over Feyenoord, PSV, Ajax, Joshua Zirkzee en Dani de Wit!